Kush jemi ne?

Kur është fjala për vdekjen e një njeriu të dashur, tek personat e lënë pas, mbetet pikëllimi dhe vetmia, por shpesh edhe paaftësiadhe hutimi.

Ne e kemi kthyer në detyrën tonë anëtarëve që t’i mbështesim ata në transferimin e kufomës për në vendlindje dhe të kontribuojmë në shpenzimet që rezultojnë.

Për të përmbushur dëshirën e fundit të të ndjerit të vdekur në Gjermani, në mënyrë të sigurtë dhe pa probleme, u themeluar në vitin 2009 Ndihma për Funeralin-FUL.

Ne mbështesim në transferimin ose varrimin e pjesëtarëve të familjes të vdekur Gjermani në çdo aspekt. Ndihma e funeralit FUL është në dispozicion për familjet në këtë kohë të vështirë.